Playstation 5 prijs gelekt?

met Geen reacties

Een dag voordat we nieuws rond de Playstation 5 verwachten is mogelijk de prijs van de console in Nederland uitgelekt. De laatste weken kwam er al vaker nieuws omtrent de prijs van de PS5, maar dit was eigenlijk altijd vanuit het buitenland. Nu is er mogelijk een idicatie voor de Nederlandse verkoopprijs!

playstation 5 console

Officiële prijs gelekt in broncode?

De prijs is nog altijd onbevestigd, maar de veronderstelling is dat webshops al meer weten. Nu lekt er dan ook een mogelijk nieuwe indicatie uit. Nedgame heeft namelijk in de broncode van de pre-orderpagina voor de PS5 een prijs voor de console vermeld staan:

De prijs staat in een stukje code waarmee de voorraden worden aangegeven en voorzien van wat extra gegevens zodat deze beter begrepen worden door computers en zorgen voor verbeterde weergave van het product in Google.

Prijs: 599 euro

Momenteel staat 599 als prijs vernoemd voor de console met optische drive. Een pagina voor de Digital Edition is niet aanwezig. De prijs staat overigens al enige tijd op de pagina vermeld. Onze systemen monitoren deze website al ruime tijd en sinds begin augustus is deze prijs opgenomen in de code.

Op de hoogte blijven van veranderingen in status? Meld je aan voor de GameAlerts en ontvang direct een update wanneer pre-orders openen of de PS5 voorradig is!

Volgen gamealarm:

Laatste berichten van

Laat een reactie achter