GameAlarm heeft al vele gebruikers, maar we kunnen ons voorstellen dat je nog niet helemaal bekend bent met het concept. Hieronder daadom antwoord op de meest gestelde vragen omtrent de werking en inhoud van de GameAlarms.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur je vraag in via het contactformulier en we beantwoorden je zo snel mogelijk!

Aanmelden

Aanmelden voor directe push-notificaties is mogelijk voor gebruikers van een Adroid smartphone. Aanmelden gaat via onderstaande button:

Aanmelden voor GameAlarm browsernotificaties

Zie je geen button? Zoek dan het rode belletje rechtsonderin:


Overige vragen

Nee, de GameAlarms zijn volledig gratis! Je ontvangt pushberichten of een e-mailtje zonder dat je daarvoor hoeft te betalen.

De updates die je ontvangt zijn “realtime”. Dit betekent dat binnen maximaal een uur nadat de status bij een webshop is veranderd een bericht verzonden wordt. Voor de grote releases is dit vaak al binnen een paar minuten.

Een GameAlarm wordt alleen verstuurd voor grote updates in beschikbaarheid van een console of game. Hierbij kun je denken aan een statusverandering van “aangekondigd” naar “te pre-orderen” of “(weer) op voorraad”.

Daarnaast wordt bij officiële bevestiging van een releasedatum een bericht verstuurd. Kortom, alle belangrijke status-updates die ervoor kunnen zorgen dat jij als eerst het product in huis hebt!