Realtime updates omtrent beschikbaarheid consoles en games

Omdat GameAlarm realtime monitort, merken de systemen het direct wanneer een van de webshops een verandering in beschikbaarheid doorvoert. Openen de pre-orders op een website? Je krijgt direct een update! Wordt de voorraadstatus aangepast? Je ontvangt een update! Zo kun jij direct je slag kunt slaan, nog voor iedereen op de hoogte is en hij weer uitverkocht raakt! De realtime updates garanderen dat jij je console of game als eerste in huis hebt!

Geen kosten!

Inschrijven voor de alerts is volledig gratis, er zijn geen kosten aan verbonden.

Makkelijk af te melden

Heb je straks dankzij GameAlarm als eerste bijvoorbeeld een PS5 bemachtigd? gefeliciteerd! Als je het wilt kun je je op ieder moment weer afmelden. Je ontvangt dan geen updates meer voor dat product.

Je gegevens worden niet doorgegeven aan externe partijen. Zelf sturen we wel af en toe een update toe met daarin algemene informatie rondom de beschikbaarheid en eventuele nieuwe releases die gerelateerd zijn aan de PS5. Denk aan bijvoorbeeld grote game-releases of populaire accessoires of special editions! Ook hiervoor kun je je dan op dat moment inschrijven voor de alert.