update jan 2021 – nog altijd weinig beschikbaarheid. De verwachting is dat het nog tot de tweede helft van dit jaar duurt voordat de PS5 uit voorraad leverbaar zal zijn.

PS5 release

Het eerste moment dat de Playstation 5 geleverd zal worden ligt naar de meest recente verwachting in het laatste kwartaal van 2020; oktober, november of december dus. Kijken we naar het verleden, dan zien we dat de vorige generaties meestal op of rond de inmiddels internationaal populairste retaildag “black friday” als eerst geleverd werd. Zouden we dat ook dit keer aanhouden, dan zal de laatste week van november het releasemoment zijn.
We hebben nu natuurlijk wel met een bijzondere situatie te maken waarbij ook de productie van de Playstation 5 vertraging heeft opgelopen. Of Black Friday ook dit keer de releasedatum is, is dus onzekerder. Ook het aantal beschikbare spelcomputers op moment van release zal naar verwachting verhoudingsgewijs kleiner zijn dan vorige edities.

Pre-order vergroot je kans op releasedatum als eerste te gamen

Wil je zekerder zijn als eerste te gamen? Wanneer er meer duidelijk is over de releasedatum en het aantal beschikbare eenheden zullen de meeste winkels pre-orders openen. Wil jij op de hoogte gehouden worden wanneer deze pre-orders openen? Schrijf je dan nu bij ons in! Wij monitoren webshops realtime en sturen direct bij opening van de reserveringen een mailtje naar alle inschrijvingen op onze site! Je bent dan als allereerste direct op de hoogte dat de inschrijvingen openen en vergroot zo je kans de PS5 als allereerste in huis te hebben!

PS5 pre-order datum

De pre-order datum is net als de releasedatum nog onbekend.