Fifa 21 – PS4

Gratis upgrade naar Playstation 5 versie

Hij komt er natuurlijk aan, de Playstation 5. Moet ja dan wachten met het kopen van Fifa 21? Zeker niet! Want wie de game nu aanschaft voor de Playstation 4 kan straks gratis upgraden naar de versie voor de Playstation 5! Let wel op, upgrade voordat Fifa 22 uitkomt.


Varianten

Fifa 21 – Xbox one X / Series X

Bekijk Fifa 21 voor de Xbox

Fifa 21 – Nintendo Switch

Bekijk Fifa 21 voor de Nintendo Switch

Fifa 21 – pc/Windows

Bekijk Fifa 21 voor de PC (Windows)

De Playstation, de langverwachte opvolger van de Playstation 4 komt er nu toch echt aan! Nieuw, opvallend design, andere kleurstelling en bovenal veel krachtiger dan de voorganger. De PS5 belooft een nieuwe game sensatie te worden!


Fifa 21 voor de PS4 pre-orderen

Sschrijf je nu in voor de pre-order

Fifa 21 komt eraan! De nieuwste game uit de reeks Fifa voetbalgames is nu te pre-orderen bij verschillende winkels. Zo weet je zeker dat je als eerste geleverd krijgt en bij de release direct kunt gamen!

Bij de winkels rechts zijn de pre-orders nu open en kun je jouw exemplaar reserveren. In de meeste gevallen vragen de winkels je alvast de betaling te doen. Op de releasedatum ontvang je de game dan direct.

Gratis upgrade naar PS5 versie

Ben je van plan ook de Playstation 5 aan te schaffen wanneer deze uitkomt? Geen probleem, want iedereen die voor de release van Fifa 22 (herfst 2021) een PS5 heeft kan gratis upgraden naar Fifa 21 voor de PS5. Je kunt dus gerust de PS4 versie pre-orderen en begin oktober direct starten met gamen!

bol.com
coolblue

Beschikbaarheid

Fifa 21 is nog niet verkrijgbaar.

Wel is de populaiste voetbalgame momenteel al te pre-orderen. Zo reserveer je vast een exemplaar en kun je op de releasedatum als eerste je wedstrijden spelen!

nu

Fifa 21 pre-order open

Fifa 21 is bij verschillende winkels te pre-orderen.

Fifa 21 releasedatum

De verwachte releasedatum voor Fifa 21 is 6 oktober 2020

6 oktober 2020
?

Fifa 21 op voorraad

Fifa 21 is nog niet voorradig. Berichtje ontvangen bij voorraad? Schrijf je in voor het GameAlarm!